Referanser

Se hva kundene sier om oss
Innvendig maling, Silje
Huseier i Jessheim

“Jeg satte pris på kommunikasjon og servicen, ikke bare de matchende farger. De ville være 100% sikre at det ferdige arbeidet var perfekt, noe jeg satt stor pris på. Jeg vil bruke Akershus Malerservice til alle fremtidige malingsbehov.”

Utvendig maling, Per
Huseier i Fetsund

“Vår opplevelse med Akershus Malerservice er kun positiv. Det var ikke noe tull eller tøys, alt gikk som avtalt og resultatet ble meget bra. Anbefaler disse gutta om du/dere skal ha jobben utført rasket med et godt resultat!”

Maling av næringsbygg, Kenneth
Daglig leder i Oslo Bygårdsdrift AS

“Konkurransedyktige priser, god planlegging og god kommunikasjon med Akershus Malerservice gir meg alltid tillit til at jobben vil tilfredsstille mine kunders forventninger. Veldig vennlig, proffesionalt team, flott underleverandør!”

Innvendig maling, Lisa
Boligeier i Oslo

“Kort tid, mange ting å gjøre. Akershus Malerservice gjorde en god jobb. De malte leiligheten min før vi solgte. Interiøret så bra ut og sluttprisen økte mye. God investering.”

Innvendig maling, Christian
Huseier i Sandvika

Akershus Malerservice har malt huset vårt innvendig. De har gjort en strålende jobb. De kom når de skulle, var raske og effektive og resultatet var meget bra. Jeg kan anbefale Akershus Malerservice på det sterkeste.

Utvendig maling, Erik
Huseier i Auli

“Undertegnede har hatt Akershus Malerservice til maling av min enebolig. Arbeidet er utført til min fulle tilfredshet! At arbeidet er utført av svært sympatiske personer er jo ingen ulempe. Firmaet kan trygt anbefales.”

Utvendig maling, Johan Bjørn
Styreleder Torsløkka Borettslag i Asker

“Torsløkka Borettsalg valgte Akershus Malerservice til å beise sine 17 boliger. Vi opplevde firmaet som profesjonelt, punktlig, samarbeidsvillig og tjenestevillig. Alle utfordringer ble møtt med “ingen problemer”. Alt ble utført etter planen, og med utmerket resultat. Vi tar gjerne kontant når vi har andre jobber som må utføres, og kan gi vår sterkeste anbefaling.”

Utvendig maling, Camilla
Huseier i Gjerdrum

“Veldig fornøyd med arbeidet Akershus Malerservice (ThorGruppen) gjorde for meg. De vasket og malte huset utvendig. De holdt god dialog hele tiden, kom når de lovet og gjorde en veldig bra jobb til en god pris. Kan virkelig anbefales!”

Utvendig maling, Jeanette
Styreleder Løkenåsen Syd Sameie i Fetsund

“Jeg anbefaler Akershus Malerservice på det sterkeste. Profesjonelle karer som gjorde jobben som avtalt. Resultatet ble veldig bra. Det var absolutt ikke noe søl etter dem, og alt de flyttet på ble satt tilbake. Anbefaler virkelig dette firmaet!”

Utvendig maling, Kaja og Anders
Boligeiere i Oslo

“Vi engasjerte Akershus Malerservice til å male huset vårt utvendig. Først husvask, så to strøk maling. Jobben ble utført på en meget tilfredstillende og profesjonell måte. Meget godt fornøyd med arbeid de utførte. Vi anbefalte de videre til flere familiemedlemmer hvor de også malte både utvendig og innvendig. Noen måneder senere skulle vi male huset innvendig 2 etasjer skulle males. For denne jobben engasjerte vi også Akershus Malerservice pga tidligere utført arbeid. Akershus Malerservice er profesjonelle, dyktige og tillitsfulle. Kan anbefale Akershus Malerservice på det sterkeste videre.
Vi kan ikke være mer fornøyd. Profesjonell, raskt og arbeidet ble utført etter avtale og tidsplan.Superhyggelig malere. Vi har allerede anbefalt dem til venner som tenker på å maleutsiden av huset deres.”

Innvendig maling, Roger
Boligeier i Lillestrøm

“Jeg er meget fornøyd med arbeidet Akershus Malerservice utførte (maling av stuetak). Malerne kom presis, ryddet etter seg og var meget hyggelige å ha med å gjøre. Anbefales.”

Anders Tenfjord

“Undertegnede har hatt Akershus Malerservice til maling av min enebolig. Arbeidet er utført til min fulle tilfredshet! At arbeidet er utført av svært sympatiske personer er jo ingen ulempe. Firmaet kan trygt anbefales.”