FAQ

Ofte stilte spørsmål.

I hvilke områder jobber dere?

Akershus Malerservice opererer i Oslo og Akershus. Du finner mange av våre serviceområder merket her.

Har dere referanser?

Ja, vårt besetningsmedlem vil gi deg en liste over våre referanser under første konsultasjon eller sende dem ved forespørsel via epost.

Når kan jeg regne med å motta tilbudet?

I de fleste tilfeller gir vi deg et skriftlig tilbud på slutten av befaringen, som inkluderer alt materiale og arbeidskraft. Vanligvis innen 48 timer etter forespørsel.

Trenger jeg å gjøre noe før befaringen?

Det er best at alle beslutningstakere er tilstede på befaringen. Hvis ikke, må du sørge for at det er enighet om hva det ønskes tilbud på.

Vi anbefaler at du:

– Lager en liste over alt arbeidet du vil ha gjort for hvert rom eller på utsiden av ditt hjem.

– Velg farger og/eller finish.

– Lag en liste over hva du likte/ikke likte om siste utførte malingsjobb eller maler.

– Planlegg budsjettet ditt. Vi innser at maling er en stor investering. Vi ønsker å tjene deg og kan skreddersy et forslag til hvert budsjett.

Estimatet tar ca. 30-60 minutter.

Kan dere dele opp tilbudet i flere deler eller utføre jobben over tid?

Absolutt! Vi innser at du kanskje har prioriteringer, og vi er glade for å hjelpe på de måtene vi kan for å få jobben din gjort, alt på en gang eller del for del. Mange ønsker et tilbud på en stor jobb, men budsjettet tillater ikke at alt gjøres med en gang. Da kan vi utføre arbeidet i puljer.

Hvor lenge er estimatet gyldig?

Våre tilbud er gyldige i 30 dager.

Hvor lang tid tar det før arbeidet begynner?

Vanligvis en uke etter en signert kontrakt og fargevalg. Vi kan ikke sette deg på tidsplanen før vi har begge. Vi har imidlertid flere profesjonelle malere og vil alltid prøve å imøtekomme din tidsplan.

Jeg har problemer med å velge farger, kan du hjelpe meg?

Absolutt! Hvis du velger Akershus Malerservice for ditt malerprosjekt, kan du be om en gratis fargekonsultasjon.

Kan dere også reparere gipsvegger eller råte i treverk?

Som et malingsfirma som legger vekt på kvalitet og profesjonalitet, reparerer vi hull og sprekker i vegger før vi begynner å male. Vi tilbyr også en rekke andre tjenester, blant annet reparasjon av råte i treverk, utskifting av panel, takrengjøring, utskifting av takrenner og nedløp, og annet mindre snekkerarbeid. Hvis det ikke er oppført, bare spør!

Hva skal jeg gjøre for å forberede meg før arbeidet starter?

Våre malere beskytter alle dine møbler, inventar og gulvbelegg når de forbereder området, men vi ber om at du fjerner rommet for små gjenstander og knusbare ting – for eksempel bilder, glass og elektroniske enheter – når det er mulig. Etter ferdigstillelse av rommet flytter vi alt tilbake på plass. Hvis du er interessert i maling utvendig, vil vi gi deg alle tips mens du er på stedet.

Tilbyr dere maling for næringsbygg?

Ja, vi tilbyr tjenester for næringsbygg hele året. Vi kan male utendørs og innendørs på bygninger, inkludert nybygg, flerfamilie-enheter, leilighetskomplekser, varehus, kontorer, treningssentre og mer.

Hvorfor skal jeg velge Akershus Malerservice?

Akershus Malerservice maler slik det skal males. I tillegg tar vi den tiden som trengs for en profesjonell kvalitetsjobb, og tilbyr grundige forberedelser og kvalitetsinspeksjoner. Lær mer om oss.

Hvordan ber jeg om et estimat for malertjenester?

Du kan be om et malingsestimat på vår nettside. Eller ring oss på 485 10 203.

Hvilke typer malingsmerker bruker dere?

Ofte bruker vi Jotun, Jordan og Scanox-produkter.

Hva om jeg vil kjøpe maling?

Du er velkommen til å kjøpe malingen selv, men vi anbefaler det ikke. Dette vil mest sannsynlig være dyrere for deg, og det legger til et annet element på din “å gjøre”-liste.

Hvordan skal malingen påføres?

Et stort flertall av jobbene våre krever bruk av pensler og/eller ruller. Det er svært få unntak der det er akseptabelt å spraye. Disse inkluderer et tomt hjem, nye konstruksjoner, noen av utvendige malingsprosjekter eller det som har en farge på alle overflater (interiør).